Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Βρήκε $ 450.000 και τα επέστρεψε

 Ένας έντιμος Ιορδανός, κάτοικος της Ζάρκα, βρήκε στον δρόμο σχεδόν μισό εκατ. δολάρια και τα επέστρεψε.
Ένας υποδειγματικής εντιμότητας Ιορδανός βρήκε, χθες, έναν σάκο με περιεχόμενο περίπου μισό εκατ. δολάρια, καταμεσής στο δρόμο στην πόλη Ζάρκα, στα βόρεια της χώρας και χωρίς άλλη χρονοτριβή επικοινώνησε με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου να μπορέσει να εντοπίσει τον άτυχο ιδιοκτήτη του.
«Ο Ναγιέλ Τζαμάαν βρήκε σήμερα 320.000 δηνάρια (450.000 δολάρια) που ανήκαν σε τράπεζα, ενώ περπατούσε στην οδό Στρατού στη Ζάρκα», ενημέρωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Χασάν Θάχερ, μεταδίδει το πρακτορείο Πέτρα.
«Αμέσως ήλθε σε επαφή με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό για να του ζητήσει βοήθεια προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα. Τώρα έχουμε τα χρήματα και έχουμε ξεκινήσει τις έρευνες», πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Οι έρευνες της αστυνομίας δεν διήρκεσαν πολύ: τρεις μεταφορείς χρηματαποστολής είχαν δηλώσει νωρίτερα στην αστυνομία την απώλεια «ενός συγκεκριμένου χρηματικού ποσού» ενώ μετέφεραν χρήματα από τράπεζα της πόλης, προσθέτει το Πέτρα.
Στο τηλεγράφημα δεν προστίθεται εάν η τράπεζα, ή η εταιρεία χρηματαποστολών πρόκειται να δώσουν εύρετρα στον κ. Τζαμάαν για να επιβραβεύσουν την εντιμότητά του.
πηγή:enikos.gr