Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Επέστρεψε στις νίκες ο Πέλοπας!

Έκλεισε η παρένθεση των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων για την ομάδα του Κιάτου.
Με γκολ του Πράττου νίκησε τον Μανδραϊκό με 1-0 και παρέμεινε στο γκρουπ πρώτης ταχύτητας,μοιραζόμενος την 6η θέση με τον Πανναυπλιακό.
Εν τω μεταξύ την Παρασκευή 25 Γενάρη οι ιθύνοντες της ομάδας του Κιάτου κατήγγειλαν τα "διαπλεκόμενα" αναφερόμενοι στην ''μεροληπτική αγωνιστική συμπεριφορά'' του β' βοηθού διαιτητή, Παν. Σερεμέτη (Μεσσηνίας)...Φωτογραφίζοντας οτι συνέβαλε τα μέγιστα  στην μεθόδευση του αποτελέσματος,της περασμένης Κυριακής στο Άργος.
                       
Πέλοπας Κιάτου: ''Επρεπε να ηττηθούμε''!
Στο κείμενο που απέστειλαν οι πρωταθλητές Κορινθίας,αναφέρουν:

''Στο β' ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-1 και η συμπεριφορά των γηπεδούχων επιεικώς απαράδεκτη (...διαβάστε το φύλλο αγώνος),ο συγκεκριμένος βοηθός ήταν σε διάλογο με τους επιτιθέμενους μπροστά του, παίκτες του Παναργειακού (Αγγελόπουλος-Καραγκούνης) σχετικά με το εάν αυτοί ήταν ή δεν ήταν σε θέση οφσάιντ (!) σε διάφορες φάσεις που γινόντουσαν''!
Στη συνέχεια, αναφέρεται πως ''η τεχνητή ένταση που δημιουργούσαν και οι διάλογοι αυτοί είχαν σαν αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος βοηθός να επιτρέψει προκλητικά τρεις τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων από αντικανονική θέση και με την συμμετοχή των συγκεκριμένων παικτών, έως ότου τελικά επιτευχθεί το 2-1 (!) στην τρίτη προκλητικά αντικανονική προσπάθεια (κατ' ομολογία και των Αργειτών φιλάθλων που μαζί μας παρακολουθούσαν το παιχνίδι από τα κάγκελα πίσω από τον εν λόγω βοηθό. Ο κ. Σερεμέτης ήθελε να βοηθήσει και το έκανε ξεδιάντροπα. Έπρεπε να ηττηθούμε και το πέτυχαν. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη συμπεριφορά να τύχει της προσοχής σας για την κατά το δυνατόν αποφυγή παρόμοιων περιστατικών''.
7ος όμιλος - Αποτελέσματα: 
Πέλοπας Κιάτου - Μανδραϊκός 1-0
Λουκίσια - Παναργειακός 0-3
Πανελευσινιακός - Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2-0
Πανναυπλιακός - Χαλκίδα 1-0
Παρνασσός Αράχωβας - Ένωση Ερμιονίδας 0-4
Ρεπό: Πορτοχελιακός

Βαθμολογία
1. Ένωση Ερμιονίδας 29
2. Πανελευσινιακός 26
3.Μανδραϊκός 22
4.Παναργειακός 22
5.Χαλκίδα 19
6.Πανναυπλιακός 17
7.Πέλοπας Κιάτου 17
8.Λουκίσια 9
9.Παρνασσός Αράχωβας 9
10.Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 7
11.Πορτοχελιακός 2