Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ατρόμητος (2-3) σκότωσε το όνειρο του Θρύλου για ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά βάζει σε δεύτερη μοίρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις,όταν αυτές συμπίπτουν με τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7 (διαβάστε εδώ)
Κάτι που φάνηκε με τον πιο ενδεικτικό τρόπο και σήμερα. 
 Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο,ο Ολυμπιακός,ήταν κακός κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ σε όλο το ματς παρουσίασε έλλειψη συγκέντρωσης.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν από τον... μισό Ατρόμητο υπό το βλέμμα του Μίτσελ, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από τη σουίτα του προέδρου των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Ατρόμητος έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα μέσα στο Καραϊσκάκη που είχε το απόλυτο και έφυγε νικητής με σκορ 2-3, με δύο φανταστικά γκολ από Καραγκούνη και Δημούτσο και ένα του Μπρίτο.
Τα γκολ του Ολυμπιακού οι Τζιμπούρ και Αμπντούν.
Αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν η φίλαθλη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στο καταπληκτικό γκολ του Καραγκούνη,το οποίο και χειροκρότησαν!

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης (77’ Μοντέστο), Γκρέκο (61’ Ιμπαγάσα), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (71’ Πάντελιτς).

Ατρόμητος : Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (85’ Μπάλλας), Καραγκούνης (77’ Φάμπιο), Ουντότζι (68’ Καλλέργης), Καραμάνος.