Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

 «-Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ,με εντολή του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής ,είχε ανακοινώσει ότι φιλοσοφία της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι να εισπράττει τους λογαριασμούς του νερού από τους Δημότες ακόμα και αν αυτοί αδυνατούν να τους εξοφλήσουν για οικονομικούς λόγους.
-Η απάντησή μου τότε ήταν ότι αυτό δεν είναι φιλοσοφία αλλά αυταρχισμός και κοινωνική αδικία ,σε ένα φυσικό αγαθό-νερό-που στο κάτω κάτω δεν είναι και πόσιμο αλλά για πλύσιμο των αυτοκινήτων και πότισμα των κήπων.
γράφει ο
Νίκος Ζαχαρόπουλος 
-Ο σημερινός πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ πιστός στο δόγμα του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και πιθανόν στις δικές του απόψεις ,τις Δημοκρατικές εθαισθησίες και φιλοσοφίες ,απέστειλε συνεργείο της ΔΕΥΑΣ να κόψει το νερό από συμπατριώτες μας, ακόμα και πολύτεκνους , στην Αρχαία Σικυώνα [Βασιλικό] που αδυνατούν ,για οικονομικούς λόγους, να εξοφλήσουν τους μικρούς λογαριασμούς τους.
-Προς ενημέρωση των Δημοτών μας, η ΔΕΥΑΣ έχει υποχρέωση από τον Νόμο ,να ενημερώνει τους Δημότες ,ανά 6-μηνο,μέσα από τους λογαριασμούς που τους στέλνει ,για τα πεπραγμένα της Επιχείρησης και ειδικότερα για το τέλος του 80 % που εισπράττει για τα νέα έργα που προγραμματίζονται και εκτελούνται.[φυσικά αν υπάρχουν τέτοια].
-Αντ' αυτού, ο επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής ,πιστός οπαδός της εικονικής πραγματικότητας,διαφημίζει ,με τα χρήματα των Δημοτών, μέσα από τους λογαριασμούς του νερού ,το ανύπαρκτο έργο του.»
  30 Μαρτίου 2013

NIKOΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ.
ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ