Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Δ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ¨: Δεν προκρίνουμε προσωπικές στρατηγικές, λογικές παραγοντισμού και ανάθεσης σε «εκλεκτούς»

Με αφορμή φήμες, «πληροφορίες» κλπ, που διακινούνται στο διαδίκτυο σχετικά με πρόσωπα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στις επερχόμενες δημοτικές (και κοινοβουλευτικές) εκλογές, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Η Δημοτική Οργάνωση Σικυωνίων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σε συνεργασία με το Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος και την αντίστοιχη Νομαρχιακή Επιτροπή, εργάζονται για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που θα απαντά στις αναπτυξιακές ανάγκες της περιοχής μας και θα επιφέρει βαθιές τομές στην αποκεντρωμένη και τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι διεργασίες είναι διαφανείς, συλλογικές, απολύτως δημοκρατικές και την κατάλληλη στιγμή οι θέσεις μας θα τεθούν στην κρίση της τοπικής κοινωνίας με στόχο την συμμέτοχη της στην συνδιαμόρφωση του προγράμματος.
Ο πολιτικός μας φορέας, και σε τοπικό επίπεδο, δεν προκρίνει προσωπικές στρατηγικές, λογικές παραγοντισμού και ανάθεσης σε «εκλεκτούς».
Αυτά τα αφήνουμε στους τοπικούς εκπροσώπους του δικομματισμού, οι οποίοι ανήμποροι να αντιληφθούν οτιδήποτε δεν εντάσσεται στην κατεστημένη, παλαιοκομματική τους νοοτροπία, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
Εμείς δίνουμε την μάχη για την δημοκρατική ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών που καταστρέφουν την χώρα μας και σε αυτόν τον αγώνα ζητάμε την ενεργό συμμετοχή της κοινωνίας. Για μια αριστερή, ριζοσπαστική πολιτική αλλαγή που δίνει προοπτική και ελπίδα.

Δημοτική Οργάνωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ. Σικυωνίων