Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Όχι που θα καθότανε με σταυρωμένα τα χέρια ο κυρ - Νίκος!

«Ο κ. Βαγγέλης Χουσελάς σε πρόσφατη δήλωσή του ανέφερε, μεταξύ των άλλων, ότι δε θα γίνει Ζαχαρόπουλος, υπονοώντας μάλλον ότι δεν παραιτείται από τη Δημοτική αρχή. Δικαίωμά του να μη παραιτείται, όχι όμως να εμφανίζεται τιμητής των πάντων.
 Επί της ουσίας ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος διαφώνησα κάθετα, πολιτικά και με τις δύο προηγούμενες Δημοτικές αρχές, πάνω στα πολύ σοβαρά ζητήματα της κακοδιοίκησης , κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας στις αναθέσεις των έργων-μελετών και προμηθειών και φυσικά παραιτήθηκα και ανεξαρτητοποιήθηκα, όπως ,κατά τη γνώμη μου, είχα υποχρέωση. Εξυπακούεται ότι ως Δημ. Σύμβουλος δεν ελάμβανα καμία αντιμισθία.
Οι πολίτες του Δήμου μας με τις πολιτικές τους αποφάσεις, στις Δημοτικές εκλογές του 2006 και 2010 ενέκριναν τη συμπεριφορά μου και τα καταγγελλόμενα, πάνω στα ζητήματα που προαναφέρθηκαν και ΄΄ αποστράτευσαν΄΄ και τις δύο Δημοτικές αρχές.
Ο κ. Χουσελάς, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κατά καιρούς εμφανίζονται στα Μ.Μ.Ε., διαφωνεί σε βασικά ζητήματα με τη Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., παρά ταύτα όμως παραμένει στις έμισθες θέσεις του Αντιδημάρχου και του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. απολαμβάνοντας τα οφέλη των αξιωμάτων. Οι πολίτες έχουν την ικανότητα να κρίνουν πρόσωπα και καταστάσεις»
πηγή:korinthian news.gr