Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

H συναυλία της χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ!

Πλήθος καλλιτεχνών ενώνουν τις φωνές τους την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τρεις μήνες από το μαύρο, σε μία μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της Ε.ΡΑ.

«11 Ιουνίου 2013. Η κυβέρνηση αποφασίζει να κλείσει την ΕΡΤ. Τρεις μήνες μετά η Ελλάδα παραμένει χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση, κατά παράβαση και της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και παρά το τηλεοπτικό μόρφωμα, ειδικά χωρίς ραδιόφωνο, που κατά γενική ομολογία είναι ο πιο άμεσος τρόπος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε κάθε χώρο, κάθε στιγμή.

Όμως η ελληνική ραδιοφωνία και οι εργαζόμενοι της συνεχίζουν να παράγουν πλήρες πρόγραμμα με πάθος, επαγγελματισμό και αυτοθυσία. Δεν άφησαν ούτε λεπτό τους ακροατές σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς την δική τους φωνή.

Χωρίς τον πολιτισμό….

Και φυσικά όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος κάθε μέρα, κάθε στιγμή, τρεις μήνες τώρα, έκανε αισθητή την παρουσία του.

Τώρα για πρώτη φορά, 40 από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για το ραδιόφωνο, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή!
 Δείτε  το trailer της συναυλίας που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της Ε.ΡΑ. 
(κλικ στην εικόνα)  


Τη βραδιά που αρχίζει νωρίς, στις 19.30 και θα ολοκληρωθεί άγνωστο πότε (!), συντονίζει και παρουσιάζει ο Πάνος Χρυσοστόμου.

Ένα πρόγραμμα με την υπογραφή και το κύρος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Η ΕΡΤ ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή!», επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση οι εργαζόμενοι της Ε.ΡΑ.