Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

"Επικοινωνιακό σαματά" των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ο Τατούλης

Για "επικοινωνιακό σαματά" κάνει λόγο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην απάντησή του προς τους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου αναφορικά με την πρόσκληση προς τους τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
Η απάντηση Τατούλη:
"Οι κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν αυτήν την στιγμή τον πόλεμο του συμμορίτη, που τόσο καλά γνωρίζουν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις.
Όταν έκανα την δήλωση κατά τα επεισόδια του Μελιγαλά προκειμένου να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, εκείνοι σιωπηλοί, είχαν το κεφάλι τους βουτηγμένο στην λάσπη, σαν τη στρουθοκάμηλο.
Μας έχουν συνηθίσει άλλωστε σε επικοινωνιακά τσιτάτα, σαν αυτό του προέδρου τους, του κ. Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε μετά από ημέρες ότι η ΧΑ δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αλλά ενώπιον του νόμου!
Φαίνεται ότι αυτή η φράση ακουγόταν καλύτερα ως σύνθημα για τους κατ’ επάγγελμα επικοινωνιστές δημοσιολόγους, που καταγγέλλουν ετεροχρονισμένα και σιωπούν όταν οφείλουν να μιλήσουν.


Η περιφρούρηση της Δημοκρατίας απαιτεί παρρησία λόγου και καθαρότητα πολιτικών θέσεων, την οποία οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν μπορούν να καταθέσουν στο δημόσιο διάλογο, διότι δεν διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά, παρά εμμένουν να ασχολούνται ιδιοτελώς με πρωτόκολλα, απλώς και μόνο για να κάνουν λίγο επικοινωνιακό σαματά".
*συμμορίτης υβριστικός χαρακτηρισμός των ανταρτών από τους κυβερνητικούς κατά τον εμφύλιο πόλεμο