Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η απάντηση του συνδυασμού "Νέα Πορεία" στο Βασίλη Νανόπουλο

 Πνευματικός .... Η αλήθεια είναι επώδυνη και βασανιστική κ.Νανόπουλε... 
«Δεν είδε, δεν άκουσε και δεν κατάλαβε τίποτα ο κ.Νανόπουλος» Οι τύψεις φαίνεται αναγκάζουν τον κ.Βασίλη Νανόπουλο να επανέλθει σε ένα θέμα το οποίο, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Κορίνθου.
Αλλά δυστυχώς για τον ίδιο όσο περισσότερο το σκαλίζει τόσο μεγαλώνει η πληγή.
Ο κ.Νανόπουλος ένας εκ των βασικών μαρτύρων υπεράσπισης του προφυλακισμένου βουλευτή της ΧΑ Ευστάθιου Μπούκουρα, ακόμα και σήμερα δεν έχει αντιληφθεί το κακό που προξένησε στον πολιτικό του χώρο αλλά και την νεολαία της Κορίνθου.
Προσπαθεί πανικοβλημένος να καλύψει την πολιτική διολίσθηση με διαδικαστικές τρίπλες.
Ξεχνά ότι και τον δήμαρχο Κορινθίων κάλεσε ο Αρειος Πάγος να καταθέσει με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ που κάλεσε και τον κ.Νανόπουλο.
Όμως ο δήμαρχος δεν έγινε υπερασπιστής της εγκληματικής οργάνωσης όπως ο ίδιος και οι ελάχιστοι ακραίοι που τον συγχαίρουν.
Το πάθος για την εξουσία δεν επέτρεψαν στον κ.Νανόπουλο να δεί:
-Τα τάγματα εφόδου έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις και να προπηλακίζουν ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.
-Το τάγμα εφόδου στην φωτιά των Εξαμιλίων που αποστολή είχε να κτυπήσει τον δήμαρχο Κορίνθιων.
-Το τάγμα εφόδου στην επέτειο της μάχης στα Δερβενάκια, που καθύβρισε όλους τους θεσμικούς και πολιτειακούς παράγοντες.
Το τάγμα εφόδου στον μνημείο του Νικηταρά που καθοδηγούσε ο κ. Μπούκουρας να γυρίζει τα οπίσθια σε όλους τους παρευρισκόμενους και στο μνημείο.
-Το τάγμα εφόδου που ευτέλισε την εθνική γιορτή στο Λουτράκι.
-Δεν είδε ,δεν άκουσε και δεν έμαθε για τις παρελάσεις στην Κόρινθο και τις άλλες πόλεις των ταγμάτων εφόδουΠροφανώς δεν είδε και δεν άκουσε ότι σε όλα τα παραπάνω επικεφαλής ήταν ΠΑΝΤΑ ο προφυλακιστείς βουλευτής.
Αυτήν την αλήθεια την είπε ο κ.Νανόπουλος στον Αρειο Πάγο;
Κάθε άλλη εκδοχή της είναι απλά ψευδομαρτυρία.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου κ.Βασίλης Νανόπουλος κατέχει ήδη ένα παγκόσμιο ρεκόρ…!
Είναι ο πρώτος στον κόσμο που ανακηρύσσεται υποψήφιος μέσω υπόδικου βουλευτή.
Τον ανακοίνωσε ο κ.Μπούκουρας στο απολογητικό του υπόμνημα.!!!
Τι άλλο θα δούμε στο δήμο αυτό;
Και για να μην μείνει κάτι αναπάντητο να σημειώσουμε στον κ.Νανόπουλο, ότι στο δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου από το κλίμα ευπρέπειας που επικρατεί, εξαίρεση αποτελούν οι 2 σύμβουλοι-άνθρωποι του δημιουργούν σταθερά τεχνητή πόλωση ίσως για να του δώσουν τα διαπιστευτήρια τους. Πρόκειται για τον κ. Σπύρο Ζαχαριά διευθυντή του γραφείου του βουλευτή κ. Χρήστου Δήμα και τον κ. Χρήστο Κορδώση.
Η αλήθεια είναι επώδυνη και βασανιστική κ.Νανόπουλε και όσο δεν ζητάτε συγνώμη από τους Κορίνθιους για την ενέργεια σας που αποτελεί κίνδυνο για την δημοκρατία, είστε υποχρεωμένος να ζήσετε την βάσανο των αποκαλύψεων.
Υ.Γ.: Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις. Ιδού η συγκέντρωση του τάγματος εφόδου έξω από το στρατόπεδο που προφανώς δεν είδε ο κ.Νανόπουλος και είδε όλος ο κόσμος.
Για να φρεσκάρουμε την μνήμη του..!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ