Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Πολιτικές τερατογενέσεις και λοιπά χρυσαλήτικα παραλειπόμενα...

Εκτός της Χρυσής Αυγής ο Στάθης Μπούκουρας- Του ζητούν να παραδώσει την έδρα του στον λαό

Εκτός της Χρυσής Αυγής ο Στάθης Μπούκουρας- Του ζητούν να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό
Σε αθηναϊκά ΜΜΕ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: «Να παραδώσει την έδρα του ο Ευστάθιος Μπούκουρας» ζήτησε ο Ηλίας Κασιδιάρης ,μετά την απόφαση που πήραν τα όργανα του κόμματος.
Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη για την διαγραφή Μπούκουρα 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά με την διαγραφή Μπούκουρα: «Στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες μένουν όσοι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος. Είμαστε πρώτοι στη συνείδηση των Ελλήνων, για αυτό μας πολεμούν με τόσο βρώμικα μέσα, με δωροδοκίες, με απειλές προφυλακίσεων όλων των βουλευτών. Ο Μάιος όμως έρχεται και τότε θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους αυτούς που προδίδουν την Ελλάδα».
Η ανακοίνωση της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θέτει εκτός της Κοινοβουλευτικής του Ομάδος τον βουλευτή Μπούκουρα και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του. Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

ΚΙΑΤΟ: Ποιοι συμμετείχαν στη συνάντηση του Σαββάτου;

ΚΙΑΤΟ: Ποιοι συμμετείχαν στη συνάντηση του Σαββάτου;
-Το μήνυμα- αιχμή που έστειλε ο Δ. Παπαγεωργίου για κάποια πρόσωπα που από τις αρχές του έτους δημιουργούν προβλήματα στην παράταξη!
Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr το Σάββατο το μεσημέρι με πρωτοβουλία του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων κ. Ν. Ζαχαρόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση κάποιων προσώπων στο γραφείο του Χ. Βυτινιώτη (χωρίς να σημαίνει τίποτα το ιδιαίτερο ο χώρος που επιλέγη).
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν κάποια πράγματα που αφορούν το δήμο καθώς και η ενότητα που πρέπει να ακολουθηθεί λόγω των ερχόμενων εκλογών. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν οι κκ. Ν. Ζαχαρόπουλος, Χ. Βυτινιώτης, Χ. Ζαχαριάς, Β. Χουσελάς, Ν. Χατούπης και Χ. Μπρίλης.
Είχε προσκληθεί και ο κ. Δ. Παπαγεωργίου ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων, αλλά δεν μπόρεσε να παραστεί.
Παράλληλα ο κ. Παπαγεωργίου μετέφερε στον κ. Ζαχαρόπουλο, να το αναφέρει στη συνάντηση, ότι άτομα της παράταξης του από τις αρχές του έτους που διανύουμε με τις ενέργειές τους …το μόνο που κάνουν είναι να βοηθούν άλλους πολιτικούς χώρους!
Είχαν προσκληθεί και οι κκ. Σ. Σπηλιωτακάρας και Δ. Σκάζας οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (έτσι τουλάχιστον αναφέρθηκε). Ακούστηκαν πολλές απόψεις σε αυτή τη συνάντηση χωρίς ωστόσο να παρθεί κάποια οριστική απόφαση.
Σε ότι αφορά τον Ν. Ζαχαρόπουλο, όπως και ο ίδιος δηλώνει συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα, όπως το έχει δηλώσει από την αρχή, για υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων.
ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε εδώ και τις δηλώσεις του Χ. Ζαχαριά την περασμένη εβδομάδα στην korinthiannews.gr για κάποια άτομα που κάνουν κακό στην παράταξη και δημιουργούν προβλήματα