«Ελ Κόλε»:Ο «Κόλε» όπως είναι γνωστός ο Κολομβιανός οπαδός από την Μπαρανκίγια είναι ο πιο γνωστός υποστηρικτής της ομάδας του Φαλκάο καθώς ντύνεται με στολή πτηνού και πάει στο γήπεδο!
Ο Κλεμάν της Αντίμπ και ο κόκορας Μπαλταζάρ:Οι Γάλλοι θα έχουν στο πλευρό τους τον Κλεμάν από την Αντίμπ. Ο Κλεμάν αν και γεννήθηκε στην Αλγερία από Πολωνό πατέρα και Ισπανίδα μητέρα είναι ο νούμερο ένα οπαδός των «μπλε». Μαζί του ο πιστός κόκοράς του ο Μπαλταζάρ. Η παρουσία του δίδυμου στις εξέδρες προκαλεί το ενδιαφέρον και οι περισσότεροι επιδιώκουν να φωτογραφηθούν μαζί τους.
«Τούλα»: Ο ρυθμό της Αργεντινής:Τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους της «μπιανκοσελέστε» του Αλεχάνδρο Σαμπέλα θα υποστηρίζει από την εξέδρα ο Κάρλος Τούλα, κατά κόσμον «Ελ Τούλα». Στο πόδι μαζί με το τύμπανό του ακολουθεί την εθνική Αργεντινής από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας το 1974 και δίνει τον ρυθμό για τα συνθήματα των Αργεντινών στην εξέδρα.
Φούρια Ρόχα: Ο Μανόλο και το τύμπανο του:Με το τύμπανό του θα βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας και ο περίφημος Μανόλο, ο Ισπανός φαν της «Λα Ρόχα» που παρακολουθεί στενά την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2010 για σχεδόν 50 χρόνια και την έχει ακολουθήσει σε παραπάνω από 400 παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Ο Μανουέλ Κάθερες Αρτεσέρο που έχει μπαρ κοντά στο γήπεδο της Βαλένθια, «Μεστάγια» θα υποστηρίξει την Ισπανία στην προσπάθεια της να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.
Ο Ιάπωνας βάτραχος και ο… σαμουράι:Μένει τώρα να δούμε αν θα δώσει το παρών και ο γνωστός Ιάπωνας βάτραχος που ακολουθεί την εθνική Ιαπωνίας στα εκτός έδρας παιχνίδια της από το 2009 μιας και στα εντός η ομοσπονδία του απαγόρευσε την παρουσία για να μην προκληθεί σύγχυση με την επίσημη μασκότ της ομάδας τον «μπλε σαμουράι».