Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

http://94.75.193.208/nuevoMailer3/data_files/logo1.png
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επειδή από μερίδα ΜΜΕ  μεταδίδονται λανθασμένες  πληροφορίες που αφορούν την πρόοδο στην επανακαταμετρηση και τον έλεγχο των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών στο δήμο Κορινθίων σας  ενημερώνουμε ότι .
  1. Μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί τα μισά ψηφοδέλτια και εκλογικά τμήματα , η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο επόμενο δεκαήμερο .
  2. Από τα μέχρι τώρα ευρήματα και την εκτίμηση των νομικών μας συμβούλων, η προσπάθεια μας δικαιώνεται και το εκλογοδικείο θα μας κατακυρώσει  την εκλογική νίκη και την εντολή των δημοτών να υπηρετήσουμε ως δημοτική αρχή το δήμο στην επόμενη πενταετία ,πράγμα  που συγκεκριμένες ενέργειες μας στέρησαν αδίκως  το βράδυ των εκλογών .
  3. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με την επανακαταμετρηση έστω και αν είναι προφανές το λάθος. Η επανακαταμετρηση δίνει τα στοιχεία και τις αποδείξεις για το επόμενο στάδιο που είναι η προσφυγή στο διοικητικό πρωτοδικείο – εκλογοδικείο.
  4. Η ανακήρυξη δημάρχου θα γίνει με τα ήδη ανακοινωμένα αποτελέσματα του υπουργείου εσωτερικών με την ολοκλήρωση της επανακαταμετρησης και του ελέγχου των ψηφοδελτίων .
  5. Η οριστική ανακήρυξη του δημάρχου θα γίνει μετά την εκδίκαση της προσφυγής μας  από το διοικητικό πρωτοδικείο –εκλογοδικείο σε περίπου 2-3 μήνες .

Από το γραφείο τύπου της συμμαχίας πολιτών