Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Την έθαψαν ζωντανή ; Μία απίστευτη ιστορία νεκροφάνειας που προκαλεί σοκ...

Μία απίστευτη ιστορία νεκροφάνειας που προκαλεί σοκ...
Η 49χρονη μητέρα δύο παιδιών χτυπούσε το φέρετρο και    φώναζε για βοήθεια μέσα από το μνήμαΗ 49χρονη Κ.Γ., καρκινοπαθής (μητέρα δύο παιδιών) που νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Κέντρο, πέθανε στις 06.20 τo πρωί της Πέμπτης (εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου). 
Δώδεκα ώρες μετά, δόθηκε άδεια από τον Δήμο Θερμαϊκού για να γίνει η ταφή στο κοιμητήριο της περιοχής. 
Στις 19.00 ολοκληρώθηκε η κηδεία, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο εργάτης του κοιμητηρίου και δύο παιδιά που άναβαν κερί σε διπλανό μνήμα άκουσαν ένα χτύπημα μέσα από το φέρετρο και μία γυναίκεια φωνή που καλούσε σε βοήθεια. 
Σοκαρισμένοι άρχισαν να ξεθάβουν το φέρετρο και τότε βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Τα χέρια της γυναίκας βρίσκονταν σε διαφορετική θέση απ' αυτήν την ώρα της ταφής, ενώ τα μάτια και το στόμα της ήταν ανοιχτά. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΕΚΑΒ και η αστυνομία έφθασαν στο σημείο γύρω στις 20.30, ενώ η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. 

Δεν αποκλείεται το περιστατικό να οφείλεται στο σπάνιο φαινόμενο της νεκροφάνειας.

Όπως καταγγέλλουν συγγενείς της άτυχης γυναίκας, η 49χρονη ενδεχομένως να ξύπνησε από το κώμα στο οποίο είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από ασφυξία (!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της!