Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Εθν. Αντίστασης 29, Κιάτο – 202 00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α.Σ. ΕΩΣ 31/12/2014
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 100% ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ
ΚΑΙ 60 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων, βάσει της 47/2014 Απόφασης του Δ.Σ. (ΑΔΑ: ΩΚΝ5ΟΕΚΠ-Ε94), ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών των οφειλετών της μέχρι και σε εξήντα (60) μηνιαίες δόσεις.

Ειδικότερα:
Α. Στη ρύθμιση υπάγεται υποχρεωτικά το σύνολο των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών με τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, τόκους υπερημερίας, ή τυχόν προβλεπόμενες λοιπές ρήτρες που τις επιβαρύνουν.

Β. Αναλόγως του ρυθμιζόμενου ποσού και του αριθμού των δόσεων, δίνεται η δυνατότητα απαλλαγής μέχρι και ποσοστού 100% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.
  
Γ. Οι αιτήσεις κατατίθενται στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. επί της Εθν. Αντίστασης 29 (ισόγειο). Η εφάπαξ εξόφληση ή η πρώτη δόση της ρυθμιζόμενης οφειλής καταβάλλεται υποχρεωτικά εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησης. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.

Δ. Το ποσό κάθε δόσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των πενήντα (50€) Ευρώ.

Ε. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης ορίζεται σύμφωνα και με τις ανωτέρω διατάξεις η 31η Δεκεμβρίου 2014.

   Για περισσότερες πληροφορίες και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Τηλ. Επικοινωνίας: 2742 0 26490, 2742 0 26532) ή να δείτε αναλυτικά τις ευνοϊκές ρυθμίσεις στο site της Υπηρεσίας: www.deyasik.gr    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ