Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν...Τα κείμενα – διαμάντια του συριζαίου "καταδότη" καθηγητή !

 Δίνοντας τυπικά δείγματα της φασιστικής  αντίληψης για την εκπαίδευση...ο  διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Δάφνης ,Κωνσταντίνος Σάλτας - ήταν και  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δάφνης - Υμηττού με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ (Πολίτες σε Κίνηση) - με δυο επιστολές που ανήρτησε στο δικτυακό τόπο του σχολείου απευθύνθηκε  προς τους γονείς,απειλώντας τα παιδιά τους!
 Ιδού η πρώτη επιστολή του "καταδότη" διευθυντή...
Με ύφος κειμένου που θυμίζει τις πιο σκοτεινές εποχές που πέρασε αυτός ο τόπος... 
21h-aprilioy-1967-thumb-large"Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές σας γνωστοποιώ ότι το παραπάνω πρόγραμμα θα ισχύσει μέχρι να μας στείλουν και τον καθηγητή ΠΕ10 για την Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή. Επομένως την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω πίνακα με το πότε δέχονται οι καθηγητές, προκειμένου να έρχεστε να ρωτάτε για την πρόοδο του παιδιού σας.
Συνεχίζοντας θα ήθελα να σας ανακοινώσω ένα θλιβερό περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή στο σχολείο μας: Κάποιος μαθητής (του οποίου το όνομα γνωρίζω) σε συνεργασία με κάποιον άλλο μαθητή (το όνομα του οποίου επίσης ξέρω) , πήραν τα κλειδιά απο την κυρία Δώρα(καθαρίστρια του σχολείου), κλειδιά για να ανοίγει διάφορες αίθουσες του σχολείου μας για να τις καθαρίζει. Περιττό να σας πώ ότι η κυρία Δώρα από τη στενοχώρια της κόντευε να πάθει εγκεφαλικό.
Οι λόγοι για τους οποίους οι παραπάνω μαθητές προέβησαν σε αυτή την πράξη, όπως καταλαβαίνετε είναι ευνόητοι. Τη Δευτέρα θα κληθούν οι ίδιοι οι μαθητές και οι γονείς τους να μας εξηγήσουν τους λόγους  που προέβησαν σε αυτή την πράξη, με τις αντίστοιχες κυρώσεις.
Επίσης απο κάποιες πληροφορίες που είχα και σε συνδυασμό με την παραπάνω πράξη, κάποιοι μαθητές (μεταξύ αυτών και οι 2 παραπάνω) θέλουν να κάνουν κατάληψη του σχολείου μας τη Δευτέρα 3/11/2014.

Εκείνα που έχω να πώ είναι τα εξής:

1. Με το που θα κλείσουν(εαν κλείσουν το σχολείο) παρακωλύοντας την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου (Δημόσιας Υπηρεσίας), έχουν εξ ορισμού 3 έως 5 μέρες αποβολή και αποκλεισμό απο οποιαδήποτε εκδήλωση ή δραστηριότητα του σχολείου, με απώτερες συνέπειες…………… την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

2. Ποινική δίωξη των μαθητών και των γονέων τους για πλημμελή επιμέλεια ανηλίκου και σύλληψη απο την αστυνομία για κλοπή κλειδιών και άλλων αντικειμένων που αποτελούν περιουσία του σχολείου δηλαδή του Ελληνικού Λαού (όλων ημών) που με θυσίες στέλνουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο σχολείο γιατί δεν περισσεύουν χρήματα για να τα στείλουμε στα «ΚΑΛΆ» Ιδιωτικά Σχολεία, που όλως περιέργως σ΄ αυτά δεν γίνονται καταλήψεις.

3. Δημιουργία σοβαρότατου προβλήματος στην αυτοαξιολόγηση και αξιολόγηση της σχολικής μονάδας απο το Υπουργείο Παιδείας, με αποτέλεσμα τη χαμηλή βαθμολογία και με αλόγιστες συνέπειες για το σχολείο.

4. Δυσφήμηση του καλού ονόματος που έχει το σχολείο μας στην ευρύτερη περιοχή της Δάφνης-Υμηττού-Ηλιούπολης κ.λ.π με αποτέλεσμα να χάσουμε μαθητές που θα ήθελαν να έλθουν σε εμάς, που αυτό θα σήμαινε συρρίκνωση του σχολείου και συγχώνευση με άλλη σχολική μονάδα.

4. Ενεργώντας σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘ, θα γίνει  περικοπή όλων των σχολικών περιπάτων, μονοήμερων εκδρομών και πολυήμερων εκδρομών (αφορά κυρίως τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου που θέλουν να πάνε 4ήμερη, παράταση του σχολικού έτους ή μάθημα της μέρες των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

5. Οποιεσδήποτε άλλες κυρώσεις που προβλέπονται απο την κείμενη νομοθεσία περί σχολικών καταλήψεων.

6. Κατόπιν τούτων, ας το σκεφτούν καλύτερα όποιοι αποπειραθούν μία τέτοια κατάπτυστη ενέργεια. Είμαι σίγουρος ότι θα το σκεφτούν καλύτερα.

Εννοείται ότι δεν συναινεί η πλειοψηφία των μαθητών, αν όχι όλοι οι μαθητές. Δεν έγινε καμία ψηφοφορία ή δεν μου ετέθησαν ποτέ κάποια αιτήματα απο τους μαθητές για να τα συζητήσουμε.

Δάφνη, 1/11/2014 ώρα 17.30 μ.μ
Ο  Διευθυντής
Σάλτας Κωνσταντίνος

Δυο μέρες μετά...ο  συριζαίος "καταδότης"  καθηγητής, με μια απαράδεκτη για παιδαγωγό και εκπαιδευτικό- επιστολή ενημερώνει τους γονείς του σχολείου ότι κάλεσε την Αστυνομία και δόθηκαν ονόματα 10 μαθητών που θεωρούνται υπαίτιοι  για την απόπειρα κατάληψης που έγινε από μαθητές του σχολείου....
Ιδού και η δεύτερη  επιστολή του συριζαίου ...
"Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες μετα λύπης μου, σας γνωστοποιώ ότι σήμερα το βράδυ και περί ώρας 21.00 μ.μ έγινε απόπειρα κατάληψης του σχολείου (Δημόσια Υπηρεσία) απο μαθητές του σχολείου μας.
Εκλήθη η Αστυνομία (Άμεσος Δράση + Ομάδα Δίας), ελήφθησαν φωτογραφίες απο τις εξώπορτες του σχολείου μας, στις οποίες είχαν τοποθετηθεί διάφορα υλικά για να δυσχεραίνουν την πρόσβαση των υπόλοιπων μαθητών στο σχολείο τους,  τη Δευτέρα 3/11/2014 και κατεγράφη το συμβάν στο ημερολόγιο των κληθέντων περιπολικών τις Αμέσου Δράσεως.
Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια (κατάληψη) που στρέφεται κατά των υπόλοιπων μαθητών που σέβονται και εκτιμούν το σχολείο τους, θα χτυπηθεί αμείλικτα.
Στην Αστυνομία εδόθησαν περίπου 10 ονόματα μαθητών, που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση. Τα ονόματα αυτών των μαθητών εδόθησαν απο άλλους συνεργούς μαθητές οι οποίοι θέλησαν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απο τις περαιτέρω συνέπειες που περιμένουν τους οιονεί καταληψίες.
Οι λόγοι για τους οποίους προέβησαν σε αυτή την ενέργεια είναι 1. Ότι δεν έχουμε κυλικείο και 2. Υγιεινή.
Κυλικείο δεν έχουμε γιατί ο προηγούμενος ενοικιαστής κύριος Νεοχωρίτης Λεωνίδας, μου παρέδωσε την παραίτησή του το καλοκαίρι γιατί είχε μπεί μέσα και χρωστάει στο Δήμο γύρω στα 8.000 έως 10.000 Ευρώ και αυτό γιατί δεν αγόραζαν οι μαθητές απο το κυλικειο. Είναι οι ίδιοι μαθητές που κάνουν κατάληψη γιατί δεν έχουμε κυλικείο, βέβαια ο πραγματικός λόγος είναι ότι αυτοί οι 10-15 μαθητές δεν θέλουν να κάνουν μάθημα, γιατί είναι τουρίστες στο σχολείο.
   
Περισσότερα αύριο στο σχολείο. Εννοείται ότι οι μαθητές αυτοί είναι παρελθόν για το σχολείο, δεν αξίζουν να λέγονται μαθητές του 4ου Γυμνασίου Δάφνης. Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις και ενέργειες για την απομάκρυνσή τους.

Δάφνη, 3/11/2014
Ο Διευθυντής

Σάλτας Κωνσταντίνος"

* «Μάζευε κι ας είν΄ και ρώγες», λέει η λαϊκή σοφία, αλλά όταν πρόκειται για αριστερά ψηφοδέλτια προφανώς δεν μαζεύεις ρουφιάνους και καταδότες,"σύντροφοι" του ΣΥΡΙΖΑ...