Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 21 Δεκέμβρη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων

Με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 21 Δεκέμβρη και ώρα 19:30' μ.μ.το Δημοτικό Συμβούλιο του  Δήμου Σικυωνίων 
Δήμος Σικυωνίων

α/α
   Περίληψη  θέματος ημερήσιας διάταξης
Ανασυγκρότηση Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών Παιδείας  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Συμμετοχή του Δήμου Σικυωνίων στο πρόγραμμα  «Σύμφωνο Δημάρχων» της Ε.Ε.
Έγκριση της αριθ. 15/2015 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με  θέμα: «Κατανομή λειτουργικών δαπανών έτους 2015 των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου ποσού 60.670,00€ (Δ’ κατανομή)» .
Ανάκληση της αριθ.220/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης «Ολοκλήρωση ανασκαφικού προγράμματος ανάδειξης αρχαίας αγοράς Τ.Κ. Σικυώνος»
Έγκριση προγραμματικής σύμβασης Πολιτισμικής ανάπτυξης του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση ανασκαφικού προγράμματος ανάδειξης αρχαίας  αγοράς Τ.Κ. Σικυώνος» .
Τροποποίηση – Συμπλήρωση της αριθ. 456/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί :   «Έκδοση Κανονιστικής απόφασης για την Χωροθέτηση των Ειδικών Πινάκων Ανακοινώσεων Τελετών». μετά την αριθ. 32/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής .
Τροποποίηση της αριθ. 121/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου»,  ως προς το άρθρο 3 παρ. 7, μετά το αριθ. 3337/92381/25-11-2015 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Δ/σης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου .  
Έγκριση της αριθ. 33/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα : «Λήψη απόφασης επί αιτήματος της κ. Χριστοδούλου Ευαγγ. περί τοποθέτησης κιγκλιδώματος έμπροσθεν του Παιδικού  Σταθμού ιδιοκτησία της στην οδό Σικυώνος 60Α στο Κιάτο».
Έγκριση της αριθ. 36/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα : « Περί έγκρισης ή μη του έργου με τίτλο : Μελέτη περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και της Ειδικής Οικολογικής της Διαχείρισης των Έργων Προστασίας /Διαχείρισης των Σημαντικών Οικοτόπων και Ενδιαιτημάτων ειδών πανίδας για την αναβάθμιση αποκατάσταση της υγρότοπικης έκτασης  της Λίμνης Στυμφαλίας» .
Έγκριση της αριθ. 74/2015 απόφασης του Συμβουλίου της Δ.Κ. Σικυωνίων με θέμα : « Διοικητική αποβολή πολίτη από ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου Σικυωνίων»
Έγκριση της αριθ. 82/2015 απόφασης Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΜΗΚΩΝΗ» με θέμα: «Ψήφιση προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2016» .
Έγκριση της αριθ. 35/2015 απόφασης Συμβουλίου της «ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ» με θέμα: «Λήψη απόφασης για τον ορισμό Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών για τον έλεγχο της απογραφής έναρξης της ΚΟ.Δ.Ε.Δ.Η.Σ ».
Έγκριση της αριθ. 45/2015 απόφασης Συμβουλίου της «ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ» με θέμα: «Τροποποίηση Προϋπολογισμού τρέχοντος έτους»
Συμμετοχή του Δήμου μας στο Πρόγραμμα συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της Ελιάς για τις Τ. Κ. Γονούσας, Κρυονερίου, Παραδεισίου, Σουλίου Τιτάνης και Μποζικών για το έτος 2016.
Λήψη απόφασης μετά το με αριθ. πρωτ.231/8-12-2015 έγγραφο της Δ/ντριας του 6/θέσιου  Δημοτικού Σχολείου της Τ. Κ.  Καλλιάνων με θέμα: «Οριοθέτηση του προαύλιου χώρου».
Έγκριση διενέργειας προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του προσώπων.
Λήψη απόφασης για την Φιλοξενία (διανυκτέρευση) Ομάδας Προσκόπων του 1ου , 3ου και 6ου Συστήματος Καλλιθέας στην Τ. Κ. Γκούρας ή  Φενεού .
Μετάθεση του συμβατικού χρόνου παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών  με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για αποκατάσταση ζημιών – φθορών ακίνητης περιουσίας Δ. Ε. Στυμφαλίας».   
Μετάθεση του συμβατικού χρόνου παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών  με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για αποκατάσταση ζημιών – φθορών ακίνητης περιουσίας Δ.Ε. Φενεού».
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας 6ου Δημ. Σχολείου της Δ.Κ. Κιάτου του Δήμου Σικυωνίων ».
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Αντιπυρική προστασία των Δημοτικών Δασών «Μαγούλας & Πευκιά Κ. Διμηνιού ».
Χορήγηση παράτασης της με αριθ. Πρωτ. 12769 /2015 Σύμβασης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υγρών Καυσίμων κίνησης οχημάτων,  Δήμου  Σικυωνίων» .   
Χορήγηση παράτασης της με αριθ. Πρωτ. 19728/2015 Σύμβασης της προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης του Δήμου Σικυωνίων».  
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Τ.Κ. Κεφαλαρίου»,  της αριθ. 7/2014  μελέτης της Τ.Υ .
Έγκριση του 2ου Tακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε. )του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας 6ου Δημ. Σχολείου της Δ.Κ. Κιάτου του Δήμου Σικυωνίων ».                                               
Έγκριση της 381/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Τροποποίηση Τεχν.  Προγράμματος  και Προϋπολογισμού τρέχοντος έτους» .
Τροποποίηση Τεχν.  Προγράμματος  και Προϋπολογισμού έτους  2015.