Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Μια ζαχαρένια συνταγή» έρχεται την Κυριακή στο Κιάτο!

Ο Σύλλογος «Αγκαλιά-Ζώ» θα παίξει με την βοήθεια των εθελοντών και τα παιδιά ,τους Αι Βασίληδες, τα πονηρά ξωτικά ..! Παραδοσιακά παιχνίδια και θα μαγειρέψει μαγικές συνταγές!
Ένα σημαντικό και πολύ γλυκό παραμύθι!
29a9d10e-a082-4918-9c89-eee7bbcd1d571Στα ράφια των βιβλιοπωλείων κυκλοφορεί ένα βιβλίο για καλό σκοπό!
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου έρχεται στο Κιάτο η συγγραφέας που έγραψε για το Ρένιο το Ζαχαρένιο και τη ζαχαρένια συνταγή του!
Η Φωτεινή, που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, έγραψε ένα βιβλίο «Μια ζαχαρένια συνταγή» με την ελπίδα σε έναν καλύτερο κόσμο!
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει   στο βιβλιοπωλείο Γ.Καλού στην  Περιάνδρου στις 11μμ και εκτός από την παρουσίαση του βιβλίου με την πιο γλυκιά συνταγή θα ακολουθήσουν δραστηριότητες για τα παιδιά κατά μήκος της Πριάνδρου!

Όπως η ίδια λέει,
«Είναι μια συνταγή με βασικό συστατικό την αγάπη και μπόλικες δόσεις αλληλεγγύης.
Η Ζαχαρένια Συνταγή ετοιμάστηκε για έναν ιδιαίτερο σκοπό. Για να στηρίξει όλα τα παιδιά που βρέθηκαν εξόριστα σε προσφυγικούς καταυλισμούς, παιδιά που βίωσαν το μαύρο χρώμα του πολέμου, παιδιά που το γαλάζιο της θάλασσας έγινε το χρώμα που ταυτίστηκε με την «τύχη» τους και να ξαναχρωματίσει τη ζωή και τα όνειρά τους.  Για το λόγο αυτό όλα τα έσοδα, από κοινού με τις εκδόσεις IANOS, θα διατεθούν για τη στήριξη της παγκόσμιας εκστρατείας Back2School της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες, η οποία στήριζει την πρόσβαση στην εκπαίδευση των παιδιών – προσφύγων σε όλο τον κόσμο.»
«Τα ταξίδια αγάπης δεν έχουν όρια και σύνορα.»

Ευχαριστούμε τα καταστήματα της Περιάνδρου, καθώς και τους πολύ χρήσιμους εθελοντές!