Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ KKE

ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ KKE. Την επόμενη µέρα πιο δυνατό στη Βουλή και στο λαό! Είναι κρίσιμη περίοδος και είναι ώρα ευθύνης. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες αυταπάτες. Για να µην ξεγελάσουν και πάλι το λαό
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGNOS28NxVHHY2hKJU8qSYVrbv_r26BWDIZ6kfTsp_Y4ICc2mtΓιατί την επόµενη µέρα των εκλογών θα είναι εδώ και θα συνεχίζουν να µατώνουν το λαό η ΕΕ µε τα "µνηµόνια διαρκείας", τα µονοπώλια που τα απαιτούν, όποια κι αν είναι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές, αυτοδύναµη ή συνεργασίας.
Θα είναι εδώ το σύνολο των αντιλαϊκών νόµων, οι ανταγωνισµοί στην ΕΕ, που έφεραν µεγαλύτερη φτώχεια, ανεργία και φοροεξόντωση των λαϊκών στρωµάτων.
Θα είναι εδώ το δηµόσιο χρέος, όπως ήταν πάντα, το οποίο αναγνωρίζουν οι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε κόµµα που γίνεται κυβέρνηση για λογαριασµό του κεφαλαίου.
Με τα σηµερινά δεδοµένα, η κυβέρνηση που θα προκύψει δεν πρόκειται ούτε να αναπληρώσει τις απώλειες ούτε να δώσει πραγµατική ανάσα στο λαό. Θα συνεχίσει τα αντιλαϊκά διαρθρωτικά µέτρα, εφόσον έχει δεσµεύσεις απέναντι στην ΕΕ και τα µονοπώλια.
Γι’ αυτό ψηφίζουµε ΚΚΕ.
Για δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση που να ανοίγει δρόµο, να καλλιεργεί αισιοδοξία στο λαό, να δυναµώνει τη λαϊκή συµµαχία για την ανατροπή.
Είναι η σίγουρη δύναµη, που δεν συµβιβάζεται µε τα µεγάλα συµφέροντα και µάχεται σταθερά για το δίκιο και τα δικαιώµατα των εργαζοµένων και των νέων, για να ανοίξει ο δρόµος για φιλολαϊκή διέξοδο.
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στην προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Γενάρη στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με κεντρικό ομιλητή το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Νίκο Καραθανασόπουλο. Θα χαιρετήσουν υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας.
Για να ακούσετε από πρώτο χέρι τις θέσεις του ΚΚΕ.