Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ καλούν τους συναδέλφους τους σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, σε καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συναδέφισσα, συνάδελφε
Δεν ξεχνάμε το εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής: Τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του Συνδικάτου Μετάλλου, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών, που αποτελούσαν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών.
Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη του συστήματος, της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος. Η ΧΑ οργάνωνε και εκτελούσε εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Αποκαλύφτηκαν οι διασυνδέσεις της με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, η διαπλοκή της με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα.
Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή ξεπετάχτηκε κατά τη διάρκεια της οικονομικής καπιταλιστικής  κρίσης, είναι γέννημα θρέμμα του σημερινού σάπιου συστήματος, καθημερινά αποδεικνύει ότι κύριος αντίπαλος της είναι το οργανωμένο εργατικό κίνημα, σύμμαχοι της και χρηματοδότες της είναι η εργοδοσία δηλαδή οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές.
Δεν ξεχνάμε ότι έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία και την ίδια στιγμή ζητούσε στη Βουλή φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους.
Δεν ξεχνάμε ότι είναι ναζιστική, φασιστική οργάνωση, φορέας του εθνικοσοσιαλισμού, του ρατσισμού, της "ανωτερότητας της φυλής", του άκρατου εθνικισμού, του αντισημιτισμού και καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς. Φορέας του χυδαίου αντικομμουνισμού και του μίσους απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Δεν ξεχνάμε ότι είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.
Δεν ξεχνάμε ότι η πατρίδα μας είναι γεμάτη τόπους μαρτυρίου, ολοκαυτωμάτων από τη ναζιστική φασιστική θηριωδία. Το ναζισμό δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σύστημα που τον γεννά! Η μαζική πάλη του λαού και της νεολαίας σε κατεύθυνση ρήξης με αυτό το σύστημα μπορεί να απομονώσει και να ξεριζώσει τη ΧΑ και οριστικά και αμετάκλητα.
«… οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
Και χάνονται βαθιά στα περασμένα
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν
Μα όχι και το μίσος του για μένα.
Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον
Δεν θα πεθάνει μόνος
Τσάκισέ τον!»
Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, σε καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.
Όλοι στην στάση εργασίας, που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 20-4-2015
από τις 07:30 μέχρι τις 11:30.

Δίνουμε δυναμικό παρόν στη πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι στη Νίκαια
στις 08:00 το πρωί.

                                                                                                                                              16 / 4/  2015