Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Το ΚΚΕ απευθύνεται σε όσους ψήφιζαν όλα τα άλλα κόμματα πιστεύοντας ότι με μια εναλλαγή κυβέρνησης μπορεί να βελτιωθεί η ζωή τους. Στους αριστερούς, ριζοσπάστες, αγωνιστές πρωτοπόρους που πάλεψαν στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Σ’ αυτούς που αντιστάθηκαν στα μνημόνια. Σε αυτούς που ψήφιζαν ΚΚΕ ή περιστασιακά το έχουν ψηφίσει και στις προηγούμενες εκλογές πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, σε εργάτες/υπαλλήλους – μικρομεσαίους – αγρότες,
C:\Users\GIORGOS\Desktop\Αρχείο εγγράφων\ΛΟΓΟΤΥΠΑ\kke.pngΣήμερα μετά από 7 μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πρόσφατη ζωντανή πείρα ώστε να μην κάνουν άσφαιρη επιλογή κόμματος αλλά μαχητική τοποθέτηση με ψήφο στο ΚΚΕ. Πολύ πιο καθαρά μπορεί να φανεί ο πυρήνας του ζητήματος ότι μια κυβέρνηση σε συνθήκες κυριαρχίας των μονοπωλίων δεν έχει κανένα περιθώριο φιλολαϊκής πολιτικής.
Τον Γενάρη μας πίεζαν να πάρουμε μέρος στην κυβέρνηση, να γιατί αρνηθήκαμε και είπαμε ότι σε μια κυβέρνηση αντιλαϊκή από χέρι το ΚΚΕ δεν συμμετέχει. Είπαμε την αλήθεια – δείξαμε σταθερότητα – προειδοποιήσαμε το λαό ώστε να πάρει τα μέτρα του – εκτιμήσαμε της εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιπαλέψαμε συνολικά το σάπιο διεφθαρμένο εκμεταλλευτικό σύστημα – τα κόμματά του και τις πραγματικές αιτίες των μνημονίων.
Έχουμε δική μας ολοκληρωμένη πρόταση που συμφέρει το λαό. Μπορεί η χώρα μας να παράγει πολλά και καλά είδη διατροφής να καλύψει τις ανάγκες της αλλά και να εξάγει επίσης. Υπάρχει ορυκτός πλούτος – Δυνατότητα παραγωγής ενέργειας. Υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης της μεγάλης βιομηχανίας. Υπάρχει εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, επιστημονικό δυναμικό. Όλος αυτός ο θησαυρός δεν καρπώνεται από τον λαό μας γιατί είναι στα χέρια και τον έλεγχο λίγων ομίλων, που σχεδιάζουν την παραγωγή με βάση το κέρδος.
Η δική μας πρόταση έχει προϋποθέσεις: θέλει το λαό σε οργάνωση και δράση, να διεκδικήσει την εξουσία, να καταργήσει την μεγάλη ιδιοκτησία, ώστε η παραγωγή να σχεδιαστεί κεντρικά με βάση την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και στόχο την λαϊκή ευημερία. Θα προγραμματίζει και θα καταμερίζει τους πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό. Θα ελέγχει ο ίδιος ο παραγωγός του πλούτου, ο εργαζόμενος και την εξουσία και την παραγωγή.
Η πρότασή μας είναι πραγματοποιήσιμη και αληθινή γιατί προέρχεται από την ανάγκη σήμερα ο λαός μας να έχει δουλειά – δουλειά για όλους με δικαιώματα και αξιοπρεπές εισόδημα – δημόσια δωρεάν υγεία, πρόνοια και παιδεία – λαϊκή κατοικία για όλους χωρίς χαράτσια.
Ανεδαφικοί και λαοπλάνοι είναι όσοι λένε ότι θα καταφέρουν να κάνουν το λαό να περνάει καλά και τους μεγαλοεπιχειρηματίες να αυξάνουν τα κέρδη τους.
ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ – ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το 3Ο μνημόνιο, όποιος και αν είναι κυβέρνηση θα το εφαρμόσει.
Ο λαός να μην παγιδευτεί στις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για καλύτερη διαχείριση του μνημονίου.
Καμιά λαϊκή ψήφος να μην επιστρέψει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να μην εγκλωβιστεί στο Ποτάμι.
Απορρίψτε την προσπάθεια αναβίωσης της απατηλής αντιμνημονιακής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ 2.
Κανένα συγχωροχάρτι στη φασιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.
Σήμερα, μπορούν να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις οργάνωσης, ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, ενίσχυσης της λαϊκής συμμαχίας, να φτάσουμε στην κάλπη με στόχο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

α/α
ΟΝΟΜΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1
ΑΝΤΩΝΕΛΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ
C:\Users\GIORGOS\Desktop\ΑΝΤΩΝΕΛΟΥ.png
Εποχιακά Εργαζόμενη σε Συσκευαστήρια,
Γραμματέας  του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας
2
ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
C:\Users\GIORGOS\Desktop\ΔΙΚΑΙΟΣ.JPG
Ιδιωτικός υπάλληλος,
Μέλος της Γραμματείας Κορινθίας του ΠΑΜΕ
3
ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
C:\Users\GIORGOS\Desktop\ΚΕΛΛΑΡΗΣ.jpg
Ηλεκτρολόγος μηχανικός,
Γραμματέας του ΔΣ Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ- Δήμου Σικυωνίων
4
ΝΤΟΡΜΠΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
C:\Users\GIORGOS\Desktop\ΝΤΟΡΜΠΑΡΗΣ.JPG
Εργαζόμενος της Γενικής Καλωδίων (σε επίσχεση εργασίας)
5
ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ
C:\Users\GIORGOS\Desktop\ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.jpg
Οφθαλμίατρος,
Δραστηριοποιείται στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου
6
ΤΣΑΡΜΠΟΥ ΦΡΟΣΩ
C:\Users\GIORGOS\Desktop\ΤΣΑΡΜΠΟΥ.jpg
Ιδιωτική υπάλληλος,
Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας