Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η φιλοξενία των προσφύγων πρώτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων

 Η φιλοξενία των προσφύγων είναι το κυρίαρχο θέμα που θα απασχολήσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων,που θα γίνει την Τετάρτη 13 Απρίλη στις 20:30' στο δημαρχείο Κιάτου.Δήμος Σικυωνίων 
Οπωσδήποτε εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει η εισήγηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που εν πολλοίς θα καθορίσει και την απόφαση των δημοτικών συμβούλων που ως γνωστόν δεν συνηθίζουν να αιτιολογούν την ψήφο τους...


                      Δείτε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
Αναζήτηση κατάλληλων χώρων προσωρινής στέγασης προσφύγων στο Δήμο Σικυωνίων.
Επί του με αριθ. πρωτ.94/29-3-2016 αιτήματος της Μ.Κ.Ε.  με την επωνυμία, «Ελλήνων Συνέλευσης Σικυωνίων» .   
Διαθεσιμότητα τάφων στο κοιμητήριο «Αγ. Χαράλαμπος» Κιάτου.
Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού σε Υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Γνωμοδότηση επί αιτήματος του αθλητικού συλλόγου ΑΡΑΤΟΣ 1893, σχετικά με την                             υποβολή αιτήματος για την διεξαγωγή, στην πόλη του Κιάτου, του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων 2015-2016.
Περί υδροδοτήσεως δεξαμενής στη θέση «Κωνομαύρα» στην Τ.Κ. Κλημεντίου.
Επικινδυνότητα νέου οδικού δικτύου  παραλίας Διμηνιού  στη θέση «Πικραγγουριά».
Εκμίσθωση ή μη Δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην περιοχή «Πευκιάς» στην  Τ.Κ. Κάτω Διμηνιού, λόγω λήξεως της υπάρχουσας μισθωτικής σύμβασης.
Εκμίσθωση ή μη του ισογείου χώρου  του Δημοτικού κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Αστέρη Κοββατζή & Λυκούργου στη Δ. Κ. Κιάτου, λόγω λήξεως της υπάρχουσας μισθωτικής σύμβασης.
Ίδρυση τμήματος Ένταξης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου.
Παραχώρηση χρήσης του θεάτρου Τραγάνας στην Καρβουτζή Παναγιώτα, σύμφωνα με την  § 4 του άρθρου 8 της αρ. 162/2015 Κανονιστικής Απόφασης Δ.Σ. κοινοχρήστων χώρων.
Τροποποίηση της αρ. 14/2016 απόφασης Δ.Σ. περί Συγκρότησης τριμελούς επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές Λαϊκών Αγορών.
Έγκριση της αρ. 17/2016 του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Β'θμιας Εκπαίδευσης περί Παραχώρησης χρήσης του κλειστού Γυμναστηρίου 1ου Γυμνασίου Κιάτου, στον κ. Δομετίου 'Αννη-Γεώργιο.
Έγκριση της αριθ. 42/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων με θέμα: «Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016».
Έγκριση της  αριθ. 1/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ» με  θέμα: «Έγκριση διενέργειας  προμήθειας καυσίμων για το έτος 2016» & δέσμευση εγγραφής της πίστωσης στον προϋπολογισμό έτους 2016.    
Έγκριση της  αριθ. 2/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ» με θέμα : «Κατάρτιση και ψήφιση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016».
Έγκριση της  αριθ. 3/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ» με θέμα : «Κατάρτιση και ψήφιση της εισηγητικής έκθεσης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Σικυωνίων προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων οικονομικού έτους 2016 προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου».
Έγκριση της  αριθ. 4/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ» με θέμα: «Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση της ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ ενώπιον του διοικητικού Πρωτοδικείου Κορίνθου μετά από προσφυγή του  Ι.Κ.Α.».   
Έγκριση της  αριθ. 5/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ» με θέμα: «Αίτημα προς το Δήμο Σικυωνίων για παραχώρηση υπαλλήλου λόγω έλλειψης προσωπικού της Επιχείρησης».  
Προσφυγή στην διαδικασία διαπραγματεύσεων (απ' ευθείας ανάθεση) για την εκτέλεση των εργασιών: «Τακτική συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Σικυωνίων  για το έτος 2016».
Αδυναμία εκτέλεσης της εργασίας με τίτλο: «Εργασίες Καθαρισμού χώρων Νεκροταφείων Δήμου Σικυωνίων» (άρθρο 61 Ν. 3979/2011).
Αναγκαιότητα εκτέλεσης έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΦΑΓΕΙΑ.
Αναγκαιότητα εκτέλεσης του έργου: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ (ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ) ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
Συμμετοχή στις δαπάνες Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε. για την εκτέλεση έργων Ηλεκτροφωτισμού (ΚΑΠ Επενδυτικών δαπανών 2016) .  
Σύσταση Επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (πλην πρώην Δημ. Σχολείου Τ.Κ. Μοασίας & Δημ. Σχολείου Τ.Κ. Κλημεντίου»  της αρ. 21/2014 μελέτης της Τ.Υ.
Έγκριση της αριθμ. 67/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.
Έγκριση της αριθμ. 68/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.
Τροποποίηση Προϋπολογισμού  οικονομικού έτους 2016 .