Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Στις 8 Αυγούστου ανοίγει η τετραήμερη έκθεση προϊόντων Κορινθιακής γης,στο Κιάτο

 Προς: Επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων της Κορινθίας
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου αναφέρεται:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αγαπητοί φίλοι, ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ εγκαινιάζει από φέτος το καλοκαίρι ΦΕΣΤΙΒΑΛ , με τίτλο «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΚΙΑΤΟ 2013.», με σκοπό να προσφέρει ενημέρωση και να δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στον εμπορικό κόσμο και τους καταναλωτές..
Οι φετινές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν 8, 9, 10 και 11 Αυγούστου, θα έχουν ως θέμα τα Κορινθιακά προϊόντα, με έμφαση στο πρωτογενή τομέα και τον τομέα της τυποποίησης.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι:
• Να προσφέρουν ενημέρωση στους καταναλωτές της περιοχής, αλλά και στους επισκέπτες για τα προϊόντα που παράγονται επώνυμα στην Κορινθία
• Να συνδέσουν τον πρωτογενή τομέα και τον τομέα της τυποποίησης αγροτικών προϊόντων με τους εμπόρους της περιοχής, ώστε να προκύψουν εποικοδομητικές συνεργασίες.
• Να συμβάλουν, μέσα από την επικοινωνία στην εδραίωση της φήμης των Κορινθιακών προϊόντων σε πανελλαδική κλίμακα.
• Να κινητοποιήσουν και να αναδείξουν τις δράσεις που προέρχονται από φορείς πολιτισμού.
• Να προωθήσουν την τοπική καλλιτεχνική δημιουργία, με σκοπό την συνολική κοινωνική ανάπτυξη.

Για το σκοπό αυτό ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ θα διαθέσει ένα χώρο στην παραλία της πόλης, για τις 4 μέρες των εκδηλώσεων, ώστε οι παραγωγοί και τυποποιητές της Κορινθίας να εκθέσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές και εμπόρους της περιοχής.
Η συμμετοχή σας στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ, όπως και όλος ο παρεχόμενος εξοπλισμός και οι υπηρεσίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και να φέρετε τα προϊόντα σας καθώς και όποιο διαφημιστικό υλικό θα επιθυμούσατε να διανείμετε στο κοινό της έκθεσης.
Η έκθεση αφορά μόνο στην παρουσίαση και στο δειγματισμό των προϊόντων και δεν θα πραγματοποιούνται πωλήσεις.

Τις εκδηλώσεις αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες επισκέπτες και κάτοικοι της περιοχής, αφού αναφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και περιλαμβάνουν ακόμα:
Συναυλίες με τους Παντελή Θαλασσινό, Θανάση Γκαϊφύλια, Γόρδιο Δεσμό, ημερίδα για την αξία της δημιουργίας branding και σωστής συσκευασίας των προϊόντων, φωτογραφική και ιστορική έκθεση για το Κιάτο, χορευτικές εκδηλώσεις από πολλούς καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, από Συλλόγους Γυναικών καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά και άλλα. Όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα θα αποτελέσουν την κατάλληλη αφορμή για προσέλκυση πλήθους κόσμου, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τα προϊόντα των εκθετών.

 Παρακαλούμε, δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013, στον Ταμία του Εμπορικού Συλλόγου κύριο Κώστα Στάμο, τηλ. 2742025433 ή στη διεύθυνση Κλεισθένους 54 στο Κιάτο ή στο e-mail: eskiatou@gmail.com, για τον καλύτερο προγραμματισμό της έκθεσης και αξιοποιήστε την ευκαιρία να επικοινωνήστε τα προϊόντα σας και τις αξίες σας στους καταναλωτές και τους εμπόρους της περιοχής.